Hlavní obsah

V létě přijedou Depeche Mode, již pošesté

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již pošesté u nás vystoupí symbol osmdesátých let, skupina Depeche Mode. Koncert se koná 25. června 2009 na stadiónu Eden v Praze. Ještě předtím chtějí "depešáci" vydat nové řadové album.

Článek

Depeche Mode tvoří Dave Gahan, Martin Gore a Andy Fletcher. V těchto dnech natáčejí v New Yorku nové album, které vyjde na jaře 2009.

Depeche Mode za svoji osmadvacetiletou kariéru prodali více jak 75 miliónů kopií svých nahrávek. První stadiónové turné v historii kapely odstartuje v Izraeli, navštíví 28 měst a 22 států, a vyvrcholí vystoupením v Portugalsku.

"Depeche Mode na Evropském turné, nazvaném Tour of the Universe, zahrají pro přibližně 1,3 miliónu fanoušků. Depeche Mode naposledy navštívili Prahu před třemi lety v rámci turné k jejich poslednímu albu Playing The Angel," uvedl Petr Novák z agentury Live Nation.

Vstupenky se začnou prodávat 8. října v síti Ticketpro.cz. Depeche Mode se zastaví také na Slovensku, a to 22. června na stadiónu Inter v Bratislavě. Vstupenky na slovenský koncert se budou prodávat v síti E-TICKETPRO.SK.

Reklama

Související témata:

Související články

Koncert Depeche Mode jistilo renomé

Když v Praze vystupovali Depeche Mode v roce 2001, zpíval frontman David Gahan tak nejistě, že byli rozpačití diváci i on sám. V pondělí večer si to v menší...

Výběr článků

Načítám