Hlavní obsah

Nohavica vyráží v pátek na první zahraniční turné

Právo, jaš

Písničkář Jaromír Nohavica vyráží na své první velké zahraniční turné. Bezmála měsíční koncertní série začne v pátek v Londýně a skončí 25. října v New Yorku. Nohavica bude hrát především pro krajany žijící v zahraničí, koncerty jsou ale přístupné i anglicky mluvícím návštěvníkům.

Článek

První koncert turné nazvaného On The Road se odbude zítra v londýnském Carling Academy Islingtonu. Pořadatelé hlásí, že osm set vstupenek je prodaných. V neděli zahraje slezský bard v irském Dublinu a 7. října v Corku. Vstupenky na oba koncerty jsou ještě v prodeji.

Nohavica se posléze přesune do USA a Kanady, kde na něho čeká dalších sedm koncertů. Začne 9. října v Torontu, následují Chicago (11. 10.), Washington (14. 10.), Denver (18. 10.), Los Angeles (21. 10.), San Francisco (23. 10.) a New York. Na svých stránkách slibuje ze svého pobytu ve Velké Británii, Irsku, Kanadě a USA on-line zpravodajství. Na návštěvníky koncertu čeká písničkový průřez celou Nohavicovou tvorbou.

Reklama

Související témata:

Související články

Nohavica vydá v roce 2009 vlastní knihu

Písničkář Jaromír Nohavica na svých internetových stránkách oznámil, že chystá na rok 2009 vydání autorské knížky. Její součástí by měly být přiložené audio...

Nový Nohavica je k dostání na internetu

Nové live CD ostravského barda Jaromíra Nohavici se ještě nedostalo na pulty obchodů, ale můžete si ho objednat přímo na autorových internetových stránkách....

Výběr článků

Načítám