Hlavní obsah

Johnny Depp natočí čtvrtý díl Pirátů z Karibiku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Johnny Depp ve čtvrtek potvrdil, že natočí čtvrtou epizodu ságy Piráti z Karibiku, zhostí se role Indiána v nové verzi filmu Osamělý strážce a za režie Tima Burtona si zahraje v trojrozměrné adaptaci Alenky v říši divů.

Článek

Všechny tyto projekty pocházejí z dílny studia Disney, které podle agentury AFP obzvlášť potěšily zisky prvních tří příběhů pirátského kapitána Jacka Sparrowa, které mu vynesly 2,6 miliardy dolarů (přes 44 miliard Kč). Pětačtyřicetiletý Johnny Depp bude hrát Indiána Tonta, který provází Osamělého strážce na jeho cestách.

Zhostí se také role bláznivého kloboučníka v Alence v říši divů, celovečerním filmu jeho přítele Tima Burtona, kde se vedle sebe kromě lidských herců objeví i herci virtuální.

Johnny Depp jako oblíbený herec poetických snímků hrál v nejslavnějších filmech Tima Burtona Střihoruký Edward, Karlík a továrna na čokoládu, Mrtvá nevěsta Tima Burtona a naposledy ve filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street, za nějž byl nominován na Oscara. Dosud nebylo oznámeno, kdy diváci budou moci tři nové Deppovy filmy zhlédnout.

Reklama

Výběr článků

Načítám