Hlavní obsah

Slash připravuje sólo desku, každá skladba má mít jiného zpěváka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný kytarista Saul Hudson alias Slash je už zase na volné noze, jeho formaci Velvet Revolver došel dech a hledá nového zpěváka, naděje na obnovení původních Guns n' Roses se ukázaly jen jako zbožné přání fanoušků. Novou desku zatím připravuje sám v malém studiu.

Článek

Kytarista řekl magazínu RollingStone, že práce na sólovém albu je pro něj očistná. "Jsem úplně sám, můj kamarád má doma malé studio a když nahrávám demosnímky, zůstávám tam třeba do tří do rána," říká nadšený Slash.

“Jsem zvyklý na situaci ve skupině, kde do toho vkládám jen jednu pětinu bez ohledu na to, kdo tu písničku přinesl... pro mě je tohle zajímavé, protože si dělám své věci a nikomu se nezodpovídám," dodal.

Jména nechce prozradit

Slash chce pro každou skladbu na sólové desce získat jiného zpěváka, ale zatím nikoho nejmenoval. "Mám seznam a zatím se mi podařilo získat každého. Při tempu, jakým probíhá hledání zpěváka Velvet Revolver, budu mít pravděpodobně tohle hotové dřív."

V dubnu tohoto roku se jeho skupina Velvet Revolver rozloučila se zpěvákem Scottem Weilandem kvůli "nevyzpytatelnému chování". Slash uvedl v tiskovém prohlášení, že Weilandovy osobní problémy je donutily posunout se dál. Weiland má dlouhodobě problémy se zákonem. Několikrát byl zatčen kvůli drogám, soud mu zakázal i řídit auto. Jeho neustálé soudní tahanice a pobyty v léčebnách negativně ovlivňovaly chod skupiny.

Slash, který se proslavil na přelomu osmdesátých a devadesátých let v legendárních Guns n' Roses o návratu ke své nejslavnější skupině neuvažuje. Sólovou kariéru zahájil už v devadesátých letech.

Reklama

Související témata:

Související články

Cobain a Axl Rose se nenáviděli

Již zesnulý zpěvák a kytarista americké skupiny Nirvana a vokalista jiné formace Guns N’Roses William Axl Rose se nesnášeli. Píše o tom hudební manažer Danny...

Výběr článků

Načítám