Hlavní obsah

Gott si splní sen, vystoupí v Izraeli

Právo, jaš

Zpěvák Karel Gott během udělování cen Legenda nočního proudu Českého rozhlasu řekl, že ve čtvrtek 25. září vystoupí v izraelském Tel Avivu, konkrétně v Yafo Music Centre. Prý se mu tak splní dlouhodobé umělecké přání. Na svých internetových stránkách má oficiální plakát koncertu. Hosty plánovaného izraelského koncertu budou jeho souputníci Felix Slováček a Pavel Větrovec.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Karel Gott s manželkou

Článek

3. října se Gott přesune do Moskvy, kde bude v Čajkovského sále hostem slavnostního koncertu k osmdesátému výročí založení legendárního ruského souboru Alexandrovci.

Na sklonku října ho ještě čeká několik vystoupení v Německu a 5. listopadu zahájí v Plzni Turné 2008. V jeho rámci zazpívá i v Českých Budějovicích, Ostravě, Brně, Olomouci, Bratislavě a 26. listopadu v pražské O2 Areně. V prosinci na něj čekají koncerty v Liberci a Pardubicích. 13. 12. se zúčastní vyhlášení ankety Český slavík ve Státní opeře.

Reklama

Související témata:

Související články

VIDEO: Karlu Gottovi se narodila další dcera

Zpěvák Karel Gott je počtvrté otcem. Holčička dostala jméno Nelly Sofie Gottová. Dítě se narodilo ve středu v podvečer v pražské porodnici v Podolí.

Výběr článků

Načítám