Hlavní obsah

NME: Nová Metallica je venku ještě před oficiálním vydáním

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle serveru NME se ve Francii objevila cédéčka s novým albem Metalliky Death Magnetic, přestože oficiální vydání je stanoveno na 12. září.

Foto: Milan Malíček, Právo

Frontman Metalliky James Hetfield na Pražském koncertě v Edenu

Článek

NME odkazuje na server Blabbermouth.net, kde visí několik fotografií CD a obalu, které podle serveru dokazují, že album Death Magnetic je skutečně venku.

Bubeník Metalliky Lars Ulrich sdělil, že se kvůli tomu neobává nižších prodejů desky. Ulrich je jinak znám emotivními reakcemi na kopírování CD a stahování mp3, v době aféry kolem serveru Napster se kvůli tomu na čas stal nejzesměšňovanější osobou na internetu.

První videoklip

K vidění je nově také první videoklip z nové desky, jedná se o The Day That Never Comes, čtvrtou píseň z Death Magnetic, a zveřejnily ho oficiální stránky www.Metallica.com.

V Berlíně a Londýně chystá americká metalová legenda k nové desce charitativní monstrkoncerty se směšně nízkým vstupným - 12.září vystoupí v nové berlínské 02 Aréně a o tři dny později mají hrát v Londýně. V Berlíně budou stát lístky v přepočtu asi 240 korun a tamější aréna má kapacitu 17 000 lidí, v Londýně dokonce jen 150 korun a kapacita je 20 000 lidí. Veškerý výnos je určen pro charitu.

Anketa

Koupíte si novou Metalliku na originálním CD?
Koupím si CD
21,5 %
Koupím si mp3
2,2 %
Stáhnu si mp3 zadarmo
76,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 958 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám