Hlavní obsah

Pořad Primy 5 proti 5 mění moderátora

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již tuto sobotu od 20:00 hodin můžete na Primě shlédnout inovovaný soutěžní pořad 5 proti 5. Ve speciálním dílu se představí nový moderátor Petr Lesák (uváděl v ČT Vypadáš skvěle), který nahradil Petra Novotného. V sobotním speciálu se utkají dva seriálové týmy Primy - z Velmi křehkých vztahů a Ošklivky Katky.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Moderátor Petr Lesák

Článek

Před samotným natáčením panovala v zákulisí nervozita. Zástupci Ošklivky Katky sledovali při zkoušce obrazovky a snažili se hádat odpovědi. Pak ale přišlo zklamání, když se dozvěděli, že otázky nejsou totožné s těmi, které budou v samotné soutěži. „Fakt ne? Myslela jsem, že si to teď nastudujeme a budeme mít před konkurencí náskok,“ smála se Míša Horká.

To herci Velmi křehkých vztahů strávili většinu času před studiem a nacvičovali bojový pokřik. „My to tady známe. V 5 proti 5 jsme už byli,“ chlubil se Martin Zounar.

Nové dekorace, které jsou modernější, přítomné překvapily. „Je dobře, že je studio nové. Má to větší šťávu. Teď to dostalo rozměry, jaké to má ve světě,“ zhodnotil interiér Zounar. Herci budou bojovat o částku 100 tisíc korun, která poputuje na konto UNICEF.

Reklama

Související články

Hádej, kdo jsem nejsledovanějším pořadem

Zábavná soutěž Hádej, kdo jsem na Primě trhá rekordy ve sledovanosti. V pondělí večer ji sledovalo 31,14 % diváků v cílové skupině dospělí 15+. Pořad...

Výběr článků

Načítám