Hlavní obsah

TV: Redford si žije po svém s J. Lo, Gibson opět smrtonosný

Novinky, Stanislav Dvořák

Z víkendové televizní nabídky upozorňujeme na americké rodinné drama Žít po svém s Robertem Redfordem a Jennifer Lopézovou a pro pamětníky je tu smrtonosný Mel Gibson.

Foto: Profimedia.cz

Robert Redford a Jennifer Lopézová ve filmu Žít po svém

Článek

Žít po svém

Jean utíká s dcerkou od druha, který ji bije. Přijede ke svému tchánovi Einarovi, ten ale není z návštěvy nadšen - stále totiž Jean klade za vinu smrt syna Griffina při autonehodě.

Einar se začne sbližovat s malou Griff, ale idylka se nekoná. Na scéně se totiž znovu objevuje surovec Gary a Einar se mu postaví. Melodrama z roku 2005 natočil na motivy románu Marka Spragga švédský režisér Lasse Hallström (Čokoláda, Ostrovní zprávy, Pravidla moštárny).

V pozvolna vyprávěném rodinném příběhu, který si na filmových serverech vysloužil slušné hodnocení, si zahráli Robert Redford, Jennifer Lopézová a Morgan Freeman.

(Žít po svém, Nova, So 20.00)

Smrtonosná past 2

Smrtonosná zbraň 2

Všichni jsme ten film viděli desetkrát, ale pokud byste se v pátek v noci nudili, těžko najdete v televizi lepší zábavu. Kdo by si nezamiloval šarmantního, ale potrhlého Riggse a postaršího seriózního černošského policistu Murtaugha.

V druhém díle z roku 1989 bojuje neuvěřitelně sehraná dvojka Mel Gibson - Danny Glover proti padouchům, kteří se ohánějí diplomatickým pasem. Kdyby ale znali šíleného Riggse, muselo by jim dojít, že ho žádné předpisy nezajímají a k tomu, aby začal rozdávat rány a střílet, mu stačí málo.

(Smrtonosná zbraň 2, Prima, 22.30)

Anketa

Nenechám si ujít:
Žít po svém
56,7 %
Smrtonosná zbraň 2
43,3 %
Celkem hlasovalo 263 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám