Hlavní obsah

Sigur Rós přijedou do Prahy s bzučením v uších

Novinky, olk

Už v úterý 19. srpna od 19 hodin zahrají v pražské Aréně HC Sparta Praha slavní islandští Sigur Rós, kteří přijedou představit nejen nové album s názvem Með suð í eyrum við spilum endalaust, ale i své staré osvědčené hity.

Článek

Islandská čtveřice Sigur Rós, která proslula svou pohodovou kombinací experimentální elektroniky, post-rocku, kytar a indie, hraje už od roku 1994 a má za sebou pět vydaných alb včetně nového Með suð í eyrum við spilum endalaust, které v překladu znamená S bzučením v uších hrajeme do nekonečna.

Na pražském koncertě se představí nejen klasická čtveřice ve složení kytara, basa, klávesy a bicí, ale doplní je i smyčcový kvartet Amiina a pětičlenná dechová sekce, která je součástí Samúel Jón Samúelsson Big Bandu.

:. Nové album Sigur Rós s názvem Með suð í eyrum við spilum endalaust

Pro diváky je ve zmenšeném prostoru arény připravena i exkluzivní scéna, která má být složena z několika až dvoumetrových světelných koulí zavěšených nad hudebníky nad pódiem. Vstupenky jsou k dostání ve dvou cenových kategoriích v běžných předprodejích a bude je možné zakoupit i na místě.

Ukázky z posledního alba si poslechněte zde.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám