Hlavní obsah

Na festival Realbeat přijede Michael Rose z Black Uhuru

Novinky, Stanislav Dvořák

Mezi 8. a 9. srpnem se ve Starých Ždánicích nedaleko Pardubic odehraje druhý ročník festivalu RealBeat, který se věnuje reggae, dancehallu, soulu a hiphopu. Velkou hvězdou akce má být Michael Rose ze slavné reggae skupiny Black Uhuru.

Článek

Michael “Grammy” Rose přijede se svou kapelou The Dubline band. Druhou hvězdou festivalu bude zásadní dancehallový kvartet Ward21, který produkoval mj. pro lidi jako jsou Seana Paul nebo Bounty Killer. W21 s sebou přivezou hosta v podobě jamajské toasterky a zpěvačky jménem Tifa.

"Páteční program bude patřit převážně roots reggae a ska – vystoupí německý reggae-dancehallový orchestr King Banana, česká reggae klasika Švihadlo, energičtí Prague Ska Conspiracy nebo třeba mladý objev z Prostějova Zion Squad nebo pražsko-nigerijští Confessions feat. MC Jahkoko," uvedl za organizátory Lukáš Kolíbal.

Sobota bude spíše ve znamení hiphopu a dancehallu. Dorazí Indy & Wich, United Flavour, Mr. Cocoman & Solid Vibes, Afrodisiak a Inside Crew. Soulové odpoledne rozezní také skvělí Navigators a Tribetown. Program doplní DJové, proběhne i finále DJ`ského clashe Top Ranking Clash 08., do kterého se probojovali DJs Babylon Rocker a El Miňo.

Vstupenky budou na místě za 550Kč, případně jednodenní pouze na sobotu za 400Kč. Více na www.realbeat.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám