Hlavní obsah

Morgan Freeman se cítí lépe, čeká na operaci ruky

Novinky, CNN, BBC, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Morgan Freeman se po těžké nedělní autonehodě cítí lépe. Má prý dobrou náladu a čeká v nemocnici na operaci. Freeman podle CNN utrpěl zlomeninu ruky, a také zranění na ramenech a krku.

Článek

"Má dobrou náladu, ale také velké bolesti," uvedl Freemanům obchodní partner Bill Luckett, se kterým herec provozuje restaurant a bluesový klub.

"Po operaci se bude léčit ještě tři až čtyři měsíce," řekl dále novinářům před budovou Regional Medical Center v Memphisu. V autě byla se hercem ještě jeho známá, její zdravotní stav však nebyl zveřejněn.

Podle policie byl Freeman po nehodě při vědomí, z auta ho ale museli vystříhat hydraulickými nůžkami. Americká televize MSNBC citovala místní dálniční policii, podle níž se nehoda stala v neděli ve 23:30 večer místního času nedaleko Freemanova ranče v málo osídlené oblasti, kterou prochází mississipská dálnice 32. Podle policistů hercovo auto u města Ruleville sjelo z vozovky a několikrát se převrátilo.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám