Hlavní obsah

Nová CD - Primal Scream, Architects nebo Buddy Guy

Novinky na hudebních nosičích jsou velmi pestré - od indie popových Primal Scream s deskou Beautiful Future, přes metalcore desku Ruin skupiny Architects a bluesovou legendu Buddy Guy až po folk rockového kytaristu Lindseye Buckinghama.

Článek

Primal Scream - Beautiful Future

Skotská kapela Primal Scream přináší po dvou letech deváté studiové album Beautiful Future. Pro novou nahrávku je typický mix stylů od filadelfského soulu, přes elektroniku a rock'n'roll až po brit pop. Jako hosté se objeví Lovefoxx z CSS, Josh Homme z Queens of The Stone Age a folková legenda Linda Thompson.

(Warner Music)

Architects - Ruin

Britští Architects vydávají druhou desku, která má velmi dobré recenze v zahraničních médiích. Novinka obsahuje jedenáct skladeb, za jejichž produkcí stojí John Mitchell a Ben Humphreys. Připravit se tak můžete na nový proud metalové hudby, které nechybí inteligence a hloubka.

(EMI)

Lindsey Buckingham - Live At The Bass Performance Hall (CD+DVD)

Americký kytarista Lindsey Buckingham slibuje svým příznivcům na září nové studiové album. Aby jim zkrátil čekání, nabídl prozatím živák. Ten obsahuje hned dva disky s takřka identickým obsahem patnácti (respektive šestnácti) písniček v audio podobě. DVD ještě navíc nabízí skoro hodinový bonus.

(Warner Music)

Buddy Guy - Skin Deep

Americký bluesový zpěvák Buddy Guy a muzikant byl inspirací takových kytarových hvězd jako Eric Clapton, nebo Jimi Hendrix. Ve svých sedmdesáti letech je stále aktivní. A to dokazuje i novinka Skin Deep.

(SONY BMG)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám