Hlavní obsah

Mighty Sounds pro milovníky ska a punku

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 18. 7. začíná v Olší u Tábora čtvrtý ročník ska-punkového festivalu v Evropě Mighty Sounds. První kapely vystoupí ve tři hodiny odpoledne a festival potrvá až do pondělních ranních hodin.

Článek

Mighty Sounds se tento rok rozrostl o dvě nové scény, takže návštěvníci, kterých loni přijelo 10 tisíc, budou mít možnost vidět více kapel včetně těch, které museli pořadatelé v minulých ročnících z kapacitních důvodů odmítnout.

Na sedmi hudebních scénách se jich letos vystřídá 150, vystoupí také 100 DJ’s a k vidění budou i divadelní představení, fireshow a žonglérská performance.

Hlavními hvězdami festivalu budou jamajští Denis Alcapone a královna lovers rocku Doreen Shaffer. Mezi další pochoutky patří britští Citizen Fish a Demented Are Go, američtí Mad Caddies a The Toasters nebo kanadští The Real McKenzies.

Reklama

Související témata:

Související články

Sázavafest představil další novinky

Letošní ročník letního multikulturního festivalu O2 Sázavafest se uskuteční od 31. července do 2. srpna ve středočeském Kácově. Na úterní tiskové konferenci...

Výběr článků

Načítám