Hlavní obsah

Britney Spearsová nahrává nové album

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká zpěvačka Britney Spearsová začala pracovat na novém albu. Ve středu to oficiálně potvrdil její vydavatelský label Jive. Datum vydání neuvedl. Zpěvačka se touto cestou snaží dostat z kritického životního období, kterým v poslední době prochází.

Foto: Foto Archiv, Právo

Britney Spearsová

Článek

První krok s ní nedávno udělala její kolegyně Madonna, s níž natočila videoklip, který se bude promítat na projekčních plátnech během Madonnina chystaného světového turné. Není vyloučeno, že se Spersová příležitostně objeví na pódiu jako host koncertu.

V poslední době se šestadvacetiletá hvězda více než na koncertních pódiích objevovala na titulních stránkách bulvárních periodik.

Kritický byl poslední rok a půl, během něhož se rozvedla s Kevinem Federlinem a posléze přišla o možnost navštěvovat své dva syny. Musela na odvykací kůru, oholila si hlavu a deštníkem napadla fotografa. Soud pak nařídil jejímu otci Jamiemu Spearsovi, aby spravoval její věci.

Dosud poslední album Spearsové Blackout vyšlo v listopadu 2007 a vyšplhala se až na druhé místo hitparády amerického časopisu Billboard.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám