Hlavní obsah

Sázavafest představil další novinky

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní ročník letního multikulturního festivalu O2 Sázavafest se uskuteční od 31. července do 2. srpna ve středočeském Kácově. Na úterní tiskové konferenci pořadatelé oznámili, že hlavními hvězdami budou především americký zpěvák Sean Kingston a němečtí elektropopoví Camouflage, kteří působí na scéně bezmála 25 let.

Článek

Nebudou chybět ani švýcarští noiserockoví Young Gods, jamajští legendární The Skatalites, kteří přinášejí reggae již neuvěřitelných 44 let, či britští taneční Transglobal Underground.

Svůj set v Kácově představí i projekt Rádio Děda, za kterým stojí dva členové skupiny Wohnout Fenek Steiner a Jiří Zemánek.

V sobotu se přidá Vypsaná fixa, Wohnout i Divokej Bill

V sobotu 2. srpna v noci se k nim přidají například režisér Jakub Kohák, další členové kapely Wohnout, muzikanti z Vypsané fixy a banjista kapely Divokej Bill Jack. Očekávané je rovněž vystoupení druhého ze soutěže X Factor Ondřeje Rumla.

Na festivalu se také představí svérázný Ruda z Ostravy, který se o účast v X Factoru rovněž ucházel, ovšem v poslední době proslul na internet umístěným videoklipem ke své parodii na oscarovou písničku Falling Slowly tandemu Glen Hansard a Markéta Irglová.

Pavel Kloupar, ředitel festivalu, oznámil, že pro nedočkavé je připraven koncert deseti skupin již na středu 30. července, tedy v předvečer oficiálního startu akce. V předprodeji jsou vstupenky za 990 Kč, na místě bude vstup za 1100 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Rock for People je i pro děti

Druhým dnem pokračoval ve čtvrtek ve Festivalparku na letišti v Hradci Králové čtrnáctý ročník hudební přehlídky Rock for People. Její první noční hvězdou byla...

Výběr článků

Načítám