Hlavní obsah

Výherci jeli do Varů od Havířova, viděli osm filmů a mluvili s Ebenem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Manželé Zdeněk a Dagmar Jaškovi vyhráli v soutěži Práva a Mezinárodního filmového festivalu nazvané Cesta ke hvězdám pobyt v Karlových Varech. V lázeňském městě strávili čtyři dny. Zhlédli osm filmů a stihli i výlety do okolí. Vzpomínají také na setkání s Markem Ebenem.

Článek

„Pobyt na festivalu jsme absolvovali od čtvrtého do sedmého,“ uvedl Zdeněk Jaška z Horních Bludovic pro Právo. Jejich výhra jim zaručila pobyt pro dvě osoby na čtyři noci, festivalové pasy.

Celkově zhlédli osm filmů: Podzimní tance, Sběratelka, Honeydripper, Jedovatý půvab, Skoro celá pravda, Pýchavka, Smutek paní Šnajdrové a Arabské noci.

„Prohlédli jsme si také město, ochutnali všechny prameny, pokochali se pohledem po okolí z rozhledny Diana. Udělali jsme si půldenní výlet do Mariánských Lázní s návštěvou Bečova,“ pokračoval Jaška.

Výherci se setkali s několika herci, moderátory a prohodili pár slov s Markem Ebenem. Pochvalovali si také ubytování v hotelu, který byl v centru festivalového dění, přímo naproti zelenému koberci.

.: Dagmar Jašková s Markem Ebenem

„Byl to pro nás opravdu krásný zážitek, ty čtyři dny jsme si užívali. Nebýt výhry, zřejmě bychom se na festival nikdy nevypravili, je to pro nás přece jenom trochu daleko, bydlíme ve vesnici u Havířova, což je asi 15 km od nejvýchodnější hranice naší republiky,“ shrnul Jaška.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám