Hlavní obsah

Keltové jedou s Fanánkem do Harrachova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen frontman Tří sester Lou Fanánek Hagen bude 8. a 9. srpna v Harrachově hulákat svůj refrén "Kelti jdou, Kelti jdou". Na Keltskou noc dorazí mimo jiné Kabát, Mad Sin, E!E, Slobodná Európa a řada dalších.

Foto: Foto EMI , Právo

Lou Fanánek Hagen

Článek

Festival Keltská noc se přestěhoval do Harrachova na doskočiště skokanských můstků, kde je dostatečná kapacita pro diváky, služby a zázemí festivalu.

Program je dvoudenní a první den se představí kapely N.V.Ú, Jana Lota, Apple juice, Lety mimo, Prouza, Son Caliente, Mňága a Žďorp, Krucipüsk, Wohnout, No Name či Divokej Bill.

Rozpadlou slovenskou skupinu Peha nahradí Lou Fanánek a Synové výčepu, zpěvák Tří sester se totiž po smrti Františka Sahuly ujal osiřelé skupiny a nazkoušeli spolu Sahulovy písně.

V sobotu budou hrát Muerti, De Bill Heads, MZH, Mordors Gang, Doctor P.P., Prohrála v kartách, Totální nasazení, E!E, Slobodná Európa (SK), Alkohol, Mad Sin (D), SHAM 69 a překvapivě také stylově vyčnívající Jaroslav Uhlíř. Hvězdou večera mají být Tři sestry a Kabát. Vstupenky jsou k dostání v síti ticketstream.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám