Hlavní obsah

VIDEO: Baroko a ohnivá show na party ve Varech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Spousty barokních kostýmů a ohnivá show zpestřily jeden z mnoha večírků, které se na karlovarském festivalu konají každý rok. V sobotu večer se na rozhledně Diana konala party Barrandovských studií.

Článek

Mezi pozvanými hosty byl například herec a producent Petr Jakl, zpěvačka Victoria či Roman Vojtek s přítelkyní. Večírek měl pro všechny bohaté pohoštění. Krom nejrůznějších koktejlů, které míchali barmani, a opékaného prasete, zde byla například i čokoládová fontána s ovocem.

Bohaté šaty, paruky, masky a nejrůznější doplňky, které doprovodily barokní atmosféru, byly zapůjčeny přímo z Barrandovských studií. Hosté tak chodili kolem „šlechtičen či komorníků“. Atmosféru dokreslovaly i rozestavěné svícny s desítkami svíček.

V pozdních hodinách pak večírek rozzářily plameny. Součástí programu totiž byla ohnivá show, tedy speciálně připravený scénický tanec s ohněm.

Reklama

Související témata:

Související články

VIDEO: Róby na večírku v Grandhotelu Pupp

Klasika s elegancí, ale i netradiční střihy ovládly páteční večírek v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Herci, herečky i další významné osobnosti...

Výběr článků

Načítám