Hlavní obsah

De Niro strávil ve Varech noc v prezidentském apartmá

– KARLOVY VARY
Právo, Novinky, vor, lh

Americký herec Robert De Niro strávil noc na sobotu v karlovarském Grandhotelu Pupp. Využil tak luxusního zázemí zdejšího prezidentského apartmá. Personál ho popsal jako pohodového hosta.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Americký herec Robert de Niro popíjí ve Varech drink.

Článek

„Po opening party přespal Robert De Niro skutečně v našem hotelu,“ potvrdila Právu ředitelka Grandhotelu Pupp Andrea Pfeffer - Ferklová. Nechtěla ale nic bližšího prozradit. „Domluvili jsme se na tom s organizátory festivalu,“ řekla po otázce, zda De Niro složil hlavu v nejluxusnějším Prezidentském apartmánu GH Pupp.

„Netuším, zda - li se pan Robert De Niro zdrží i na další noc. Byli jsme zatím domluveni pouze na jedné,“ konstatovala nicméně s tím, že hollywoodská hvězda neměla žádné zvláštní požadavky na personál hotelu.

„Je to pohodový host. S dosavadním pobytem u nás je spokojený,“ pokračovala Ferklová, která De Nira uváděla v pátek ke stolu v Grandrestaurantu k obědu. K tomu měl De Niro kukuřičné kuřátko a salát s rukolou a rajčaty.

De Niro trávil večer na zahajovací párty v GH Pupp. „Potkali jsme se tam, ale neměla jsem bohužel možnost s ním hovořit, abych se jej třeba zeptala, jak se mu líbí v Karlových Varech. To bohužel ne,“ uzavřela.

Zellwegerová apartmá nevyužila

Luxusní apartmá v Puppu jsou každoročně připravena pro největší festivalové celebrity. Ne každá je ale využije.

Například loňská hollywoodská herečka René Zellwegerová, které bylo v Puppu vyčleněno Císařské apartmá, odjela po splnění pracovních a společenských závazků raději do Prahy. Spala tam v hotelu Mandarin Oriental.

Souviselo to s tím, že se jí ztratila na cestě mezi Londýnem a Prahou zavadla, a ona chtěla být blízko letišti, až se kufry najdou. Císařské apartmá přesto využívala. Převlékala se v něm a přes den odpočívala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám