Hlavní obsah

Kytarista Rage Against The Machine vydá sólovku s Tankianem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po prázdninách se fanoušci Rage Against The Machine mohou těšit na novou sólovou desku jejich kytaristy Toma Morella. Jako host se na ní podílí zpěvák Serj Tankian.

Článek

Muzikant a politický aktivista Morello nazval své druhé sólové album The Fabled City. V Americe má vyjít 30. září, tedy poměrně brzy po první sólovce One Man Revolution.

Album bude obsahovat jedenáct skladeb a ke spolupráci na nich byli vyzváni Serj Tankian (System Of A Down) nebo Shooter Jennings. Producentem desky The Fabled City je zkušený Brendan O'Brien, který se podílel jak na první Morellově sólovce, tak na albech Rage Against The Machine.

R.A.T.M. mají v létě v plánu několik koncertů v USA, ale také např. v Německu a v Rakousku, do Česka bohužel nezamíří. Skupina, která v devadesátých letech svým debutem vystřelila k celosvětové popularitě, se před časem rozpadla kvůli hádkám mezi temperamentním frontmanem Zackem de la Rochou a zbytkem kapely, ale v roce 2007 skupinu původní členové obnovili.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám