Hlavní obsah

Borat ztvární Sherlocka Holmese

Proslulého literárního detektiva Sherlocka Holmese si zahraje v nové hollywoodské komedii britský komik Sacha Baron Cohen, pověstný především filmovým ztvárněním postavy neotesaného kazašského novináře Borata ve snímku Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu. Holmesova nedůvtipného pomocníka při řešení kriminálních případů, doktora Watsona, ztvární Will Ferrell, sdělil na své internetové stránce list The Daily Telegraph.

Foto: ČTK

Britský komik Sacha Baron Cohen známý též jako Borat a Bruno

Článek

Úmyslem detektivních příběhů spisovatele Conana Doylea není obvykle polechtat bránici čtenářů či filmových diváků, nicméně filmové studio Columbia Pictures má za to, že herec, který si zahrál rasistického, sexistického a rozverného žurnalistu Borata, se zhostí role seriózního detektiva se ctí.

"Už jen ten nápad, že Sacha a Will budou hrát Sherlocka Holmese a Watsona, nás rozesmál," řekl časopisu Variety člen vedení Columbia Pictures Matt Tolmach. "Jsou to ti nejlegračnější a nejtalentovanější chlapíci na téhle planetě, a obsadit je do tak proslulých rolí je fakt skvělý nápad." Cohen a Ferrell si spolu zahráli už v akční komedii Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec (2006).

Nejnovější komedii se Sherlockem Holmesem, která dosud nemá název, bude produkovat Judd Apatow, k jehož dosud nejúspěšnějším dílům patří romantická veselohra Zbouchnutá (2007) či snímek Superbad (2007).

Cohen alias Borat navíc natáčí další komedii Bruno.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám