Hlavní obsah

Marka Rybin na Rock for People vystoupí se Skyline

Právo, jaš

Teprve svůj druhý koncert v sestavě skupiny Skyline absolvuje na Rock for People její nová zpěvačka Marka Rybin. Ta se před časem rozloučila se svou původní skupinou Gaia Mesiah, důvodem k rozchodu byly rozdílné názory na chod kapely.

Článek

O tom, že Rybin přejde do Skyline, se v hudebních kruzích nahlas hovořilo ve chvíli, kdy skupina oznámili, že od ní na sklonku června odejde její tehdejší zpěvačka Jitka. Na internetových stránkách kapely se o tom mlčelo, teprve předposlední červnový den Skyline oznámili, že jejich novou členkou je skutečně Marka Rybin.

"Marka zatím bude mít v kapele pozici speciálního hosta, každopádně s námi odteď odjede všechny plánované koncerty. Ze společných zkoušek máme skvělý pocit a už se nemůžeme dočkat, až to spolu roztočíme na pódiu," říká kapela.

"Pro nás je to zkouška, ale zdá se, že v tom nebude žádný problém. Speciální host jsem i proto, že mám ještě nějaké smluvní závazky s Gaia Mesiah. Momentálně zpívám jen ve Skyline, nedělám na žádném dalším projektu. Založila jsem si s kamarádkou produkční firmu a to mě také dost zaměstnává," řekla Právu Rybin.

První společný koncert budou mít ve čtvrtek v pražských Žlutých lázních. Na Rock for People se představí 4. července ve 23.40 hodin. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám