Hlavní obsah

Starší indie alba jsou zdarma k poslechu a stažení

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zadarmo nabízí některé starší tituly na svých internetových stránkách vydavatelství Indies Scope Records, které se zaměřuje hlavně na alternativnější hudební žánry. Vydává např. kapely typu Čankišou, Dybbuk, Traband, Tara Fuki a v poslední době také známé Gipsy.cz.

Článek

Alba ve formátu mp3 jsou zdarma ke stažení v tzv. historickém okénku v levé části hlavní stránky vydavatelství www.indies.eu. Tam se každý měsíc objeví jedna novinka.

"Mnohé z kapel již neexistují, nehrají či jejich alba jsou staršího data nahrání. Indies Scope se proto rozhodlo obdarovat všechny příznivce dobré hudby a nabídnout jim, každý měsíc jedno z alb zdarma ke stažení. Je tudíž logické, že se začne historicky prvním albem, které v roce 1990 vyšlo u Indies Records. Jedná se o rockové album Steak! Legendární hardcorové kapely Meat-House Chicago I.R.A.," uvedlo vydavatelství v tiskové zprávě.

V příštích měsících si zájemci budou moci stahovat třeba desky skupin Rány těla, Narajama, Here, Dybbuk, Jolly Joker, Bez peří, Slut, Cymbelín a dalších.

Reklama

Související články

Démonický bigbít načichlý exotikou

České skupiny málokdy nabídnou něco více než těžkopádnou snaživost, nudu a neoriginalitu. Pánbů zaplať alespoň za ty Toxique, Navigators a v neposlední řadě...

Výběr článků

Načítám