Hlavní obsah

Borat zase řádí, v jeho novém filmu se má objevit Schwarzenegger

Novinky, Stanislav Dvořák

V amerických médiích se poslední dobou šíří zprávy o podivném "německém filmovém štábu", který dělá ostudu v kostele či na letišti, a to zejména ve státech Kalifornie a Kansas. Nějaký podezřelý reportér prý obtěžoval i samotného Arnolda Schwarzeneggera. Důvtipnějším Američanům už došlo, o co tu jde. Komik Sacha Baron Cohen alias Borat natáčí svůj další celovečerní film, v němž ztělesní homosexuálního Rakušana Bruna. Premiéru bude mít 15. května 2009.

Foto: ČTK

Britský komik Sacha Baron Cohen známý též jako Borat a Bruno

Článek

Blonďák v kožené vestičce byl nedávno viděn s mikrofonem u Schwarzeneggera, který chtěl se svými bodyguardy nastoupit do vozu. O čem spolu mluvili (pokud k nějakému rozhovoru vůbec došlo), není jasné.

S Brunem jsou spojovány také další dva starší incidenty, které se staly v Kansasu. Údajní němečtí dokumentaristé tam chtěli natáčet "film o americké kultuře" a dožadovali se vstupu na letiště a do kostela.

Nic netušící ředitel letiště jim to dovolil, ale filmaři se místo točení najednou začali svlékat a pak tančili v lesklých a těsných slipech, které jeden americký televizní reportér označil za "velmi provokativní". Po asi dvaceti minutách byly z prostoru letiště vykázáni za asistence ochranky.

Další podezřelé natáčení se mělo konat na Velikonoce v jednom kostele. Místní pastor ale na poslední chvíli poznal, že něco nehraje, a kostel raději zamknul, aby ho ochránil před znesvěcením.

Množství fotek a videoukázek s Brunem lze najít zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám