Hlavní obsah

Začíná United Islands Of Prague

Právo, jaš

Na pražských Střeleckém ostrově, Dětském ostrově, Janáčkově nábřeží a na Kampě se od čtvrtka do soboty uskuteční pátý ročník multižánrového městského hudebního festivalu United Islands Of Prague. Program začne ve čtvrtek v pražských hudebních klubech v centru města. Oficiální zahájení proběhne v pátek v centru současného umění Meet Factory na Smíchově.

Článek

Celkem se během tří festivalových dní představí na sto kapel z dvanácti zemí. Na programu jsou koncerty souborů La Shica ze Španělska, I Am Kloot a The Whip z Anglie, Quimby z Maďarska, No Jazz z Francie, No Blues z Holandska, našich Tata Bojs, Wladimira 518, Toxique, 100°C, Bratří Orffů, No Folk a dalších. Na své si tedy přijdou fanoušci rocku, jazzu, folku, etnické i taneční hudby.

„Hudební program doplňujeme o spoustu dalších aktivit, diváky bychom rádi pozvali na kulinářské speciality, ochutnávky kávy, vín ale i nealkoholických nápojů, kterými letos potěšíme náročné diváky městského festivalu,“ říká jeden z pořadatelů festivalu Martin Voňka. „Máme připraveny divadelní představení, filmové projekce, pouliční scény a další happeningy. Doufáme, že s námi Pražané pořádně oslaví pátý ročník festivalu."

Reklama

Výběr článků

Načítám