Hlavní obsah

Linkin Park v Brně, Judas Priest v Ostravě

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká numetalová parta Linkin Park se v úterý večer poprvé představí v Brně. Bude to její třetí zastávka v Česku, druhá k loňské desce Minutes To Midnight. Loni v červnu, měsíc po vydání alba, vystoupila v Praze. V Ostravě vystoupí britští Judas Priest.

Článek

Přestože kvůli nemoci skupina Linkin Park už zrušila dva koncerty v Evropě, brněnský v jejím diáři zůstal. Na programu jsou skladby ze zmíněné desky. Chybět ale nebudou ani hity ze starších alb, které kapelu na začátku tohoto století proslavily a udělaly z ní průkopníky melodického nu-metalu. V její hudbě je i velká dávka hip-hopu. Jako předkapela se na brněnském Velodromu představí britské hvězdy Enter Shikari. Lístek stojí 895 Kč, začíná se v 19 h.

V ostravské ČEZ Areně vystoupí od 20 h legendární britská metalová formace Judas Priest. Bude to jeden z jejích prvních koncertů po vydání nového dvojalba Nostradamus. Kapela současně oslavuje 33 let existence.

Před Judas Priest se představí česká metalová legenda Citron. Tato formace právě dokončila nové album, které má vyjít po prázdninách. „Na koncertě představíme jednu novou skladbu jako ochutnávku,“ řekl Právu bubeník Citronu Radim Pařízek.

Lístky stojí od 790 do 990 Kč. Judas Priest se také představí 3. července v Liberci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám