Hlavní obsah

George Clooney se zamiloval do filmů o špiónech

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Špionážní thriller/komedie Burn After Reading s Georgem Clooneym ještě neměl premiéru a herec už se upsal dalšímu filmu o agentech. Jmenuje se The Tourist a Clooney ho bude produkovat a pravděpodobně v něm i hrát jednu z hlavních rolí, uvedl server Movies.

Článek

Společnost Warner Bros svěřila scénář podle špionážního románu Olena Steinhauera The Tourist Anthony Peckhamovi. Producenty jsou kromě Clooneyho ještě Grant Heslov a Nina Wolarsky.

The Tourist bude pravděpodobně typický konspirační thriller ze současnosti. Tajný agent v něm musí riskovat vše, aby odhalil rozsáhlé spiknutí, jehož součástí je i obvinění z vraždy, kterou nespáchal.

George Clooney bude brzy k vidění také v humorně laděném snímku bratří Coenů Burn After Reading, který zahájí 27. srpna filmový festival v Benátkách.

Film byl inspirován románem Stansfielda Turnera, Coenové si k němu napsali scénář, režírovali ho, a také produkovali. Do hlavních rolích obsadili velké hollywoodské hvězdy (George Clooney, John Malkovich, Tilda Swenton nebo Brad Pitt).

Reklama

Výběr článků

Načítám