Hlavní obsah

Pořadatel Votvíráku: Chceme ukázat, že není třeba vybírat vstupné

Artur Kaiser, producent festivalu Votvírák, který ve čtvrtek začíná na bývalém vojenském letišti v Milovicích nedaleko Mladé Boleslavi, zve návštěvníky na množství vystupujících kapel, ale i na vstup zdarma.

Foto: Právo

Pořadatel festivalu Artur Kaiser

Článek

Proč jste se rozhodli takovou akci udělat?

Je to druhý ročník festivalu a chceme ukázat, že lze dělat i akci bez vstupného. Připravili jsme ji díky svým partnerům, kterých si nesmírně vážíme. Spousta lidí mi říká, že nás určitě inspiroval Woodstock, ale my si z něho nic nebrali. Neopisovali jsme, je to ryze náš nápad. Vím, že to takhle na některých festivalech venku funguje, ale připravili jsme spoustu vychytávek, díky kterým je Votvírák jedinečný. Kromě hudby návštěvníkům nabídneme třeba paintballové centrum nebo kino s tisícem sedaček.

Máte veškeré náklady na pořádání akce finančně zajištěné?

Nejsme úplně v klidu, protože počítáme s tím, že část peněz, které lidé zaplatí za občerstvení, půjde do rozpočtu akce. Pokrytou ale máme větší část.

Kolik lidí podle vás přijde?

To netušíme. Orientovat se můžeme jen podle ohlasů na internetu a ty jsou velice dobré. Osobně bych byl rád, kdyby se v Milovicích za tři dny prostřídalo alespoň čtyřicet tisíc lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám