Hlavní obsah

Red Hot Chili Peppers jsou vyčerpaní a na dlouho nechtějí hrát

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Členové skupiny Red Hot Chili Peppers se rozjeli do svých domovů a nejméně rok nehodlají společně nikde vystupovat ani nic nahrávat. Cítí se vyčerpaní.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Koncert Red Hot Chili Peppers v Praze (2006)

Článek

Zpěvák Anthony Kiedis řekl serveru NME, že se chce věnovat rodině, zatímco basista Flea a kytarista John Frusciante pravděpodobně postupně přesunou svou pozornost k sólovým pojektům. .

"V této chvíli jsme rozpuštěni," řekl Kiedis, "věnovali jsme hodně času nahrávání desky Stadium Arcadium. Byl to vyčerpávající dlouhý tah, který následoval po dvou dalších (Californication a By the Way)."

"Nezastavili jsme se až do konce turné minulý rok a jsme emocionálně a mentálně přetažení," dodává zpěvák. Proto se skupina podle něj rozhodla, že nebude nic dělat minimálně rok a hodlá jen "žít a dýchat a jíst a učit se nové věci."

"Jsem teď doma s malým dítětem, učíme se surfovat. Ale cítím takové nepatrné chvění, že by bylo pěkné začít přemýšlet o písničkách..." přiznává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám