Hlavní obsah

Policie zatkla Winehouseovou kvůli drogám

LONDÝN
Aktualizováno

Britská zpěvačka Amy Winehouseová byla ve středu večer zatčena v souvislosti s videonahrávkou, která ji údajně zachycuje při braní drog. Ta byla podle policejního mluvčího předána policii letos v lednu. Čtyřiadvacetiletá umělkyně byla vyslýchána a poté propuštěna na kauci.

Foto: Profimedia.cz

Britská zpěvačka Amy Winehouseová je módní ikonou.

Článek

Potíže s drogami a alkoholem se táhnou zpěvaččiným životem jako červená nit. Na veřejnosti se 22. ledna objevily záběry, na kterých Winehouseová údajně kouří z dýmky crack. Video uveřejnil na svých webových stránkách britský bulvární deník The Sun.

Na britských ostrovech velmi populární jazzová, soulová a r zpěvačka v nahrávce do kamery říká, že si vzala "šest tabletek valia", aby je poté zapálila a vykouřila z dýmky používané pro inhalaci drog.

Podle The Sun "kouřila jednu dávku smrtící drogy za druhou, a to poté co během flámu vyšňupala rozdrcené tabletky extáze smíchané s kokainem". Video prý bylo natočeno mobilním telefonem v jejím londýnském bytě.

Naposledy se zpěvačka dostala do konfliktu se zákonem asi před dvěma týdny, kdy kvůli podezření z napadení dvou mužů strávila noc na londýnské policejní stanici. Poté byla vyslechnuta a propuštěna s úředním varováním, které bude zapsáno do jejího trestního rejstříku, ale nepovede ke stíhání. Zpěvačka se podle médií přiznala pouze k jednomu útoku.

Minulý týden zrušila Winehouseová, držitelka ceny Grammy, natáčení písně k novému filmu o agentu Jamesi Bondovi Quantum of Solac (Množství útěchy). Producent Mark Ronson uvedl, že se zpěvačkou ukončili natáčení, protože prý není není schopna nahrávat hudbu. Musel by se prý stát zázrak, aby nahrávání písně k nové bondovce dokončili.

Do světa narkotik ji údajně zavlekl její manžel. Winehouseová se ve spojitosti s narkotiky začala objevovat téměř v každém bulváru. Je prý stále zdrogovaná a dokázala se na veřejnosti poprat i se svým mužem, který byl uvězněn za rvačku v baru.

Zpěvaččino debutové album Frank, které vyšlo v roce 2003, se stalo velice populárním. Pomohl tomu hlavně pilotní singl Stronger than Me. Celosvětového úspěchu se Winehouseová dočkala až s druhým albem Back in Black, které vyšlo v roce 2006 a pochází z něj úspěšný singl Rehab, kde s upřímností popisuje svou náklonnost k alkoholu, za kterou ji chtěl manažer poslat do protialkoholické léčebny.

Reklama

Výběr článků

Načítám