Hlavní obsah

TV tip: akční Bruce Willis, úchylný Jim Carrey a kapka romantiky

Novinky, Stanislav Dvořák

O víkendu se na obrazovku opět vrací Bruce Willis s další Smrtonosnou pastí, pro jemněji naladěné diváky je tu český snímek Polibek na cestu a ti, kteří umějí ocenit carreyovskou úchylnost, si nenechají ujít komedii Já, mé druhé já a Irena.

Foto: Profimedia.cz

Jim Carrey v roli policisty, který to nemá v hlavě v pořádku.

Článek

Já, mé druhé já a Irena

Myslíte, že komedie s Jimem Carreym jsou úchylné? Samozřejmě, to je na nich přece to nejlepší! Spirálu nesnesitelných úchylností tentokrát Carrey rozvíjí jako policista s rozdvojenou osobností. Chvíli je hodný trouba, chvíli zvíře.

Ač bruslí na tenkém ledě fekálního humoru, filmu nelze upřít řadu skvělých hlášek a když už nic jiného, tak alespoň geniální scéna s krávou na silnici stojí za opakované vidění. Hrají Jim Carrey, Renée Zellwegerová, Anthony Anderson, Tony Cox a další. Režie Peter a Bobby Farrellyovi.

(Já, mé druhé já a Irena, Prima, So 20.00)

Bruce Willisfoto: Fox Movies

Smrtonosná past 3

Bruce Willis zkusil vstoupit do stejné řeky potřetí a dopadlo to tak napůl. Třetí díl již nedosáhl popularity prvních dvou, vznikla jen celkem slušná americká oddechovka.

Tentokrát se policista John McClane dostane do křížku s teroristou, který nastražuje v New Yorku bomby. Zavolá na policii, představí se jako Simon a začne si s nimi hrát jako kočka s myší.

(Smrtonosná past 3, ČT1, So 21.00)

Polibek na cestu

Polibek na cestu

Český televizní film o tom, že láska kvete v každém věku, stejně jako žárlivost a sobectví. Některé věci se zkrátka nemění a nezáleží na tom, kolik je vám let. Hrají V. Kubánková, S. Zindulka, S. Stašová, režie Z. Zemanová.

(Polibek na cestu, ČT1, Ne 20.00)

Anketa

O víkendu si nenechám ujít:
Smrtonosnou past 3
33,5 %
Já, mé druhé já a Irena
57,1 %
Polibek na cestu
9,4 %
Celkem hlasovalo 245 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám