Hlavní obsah

V soutěži X-factor vypadla Anna Ungrová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dnešním finálovém večeru, který nesl podtitul "Noc zlomených srdcí" vypadla Anna Ungrová. Porota byla nemilosrdná a rozhodla, že je to právě ona, kdo musí z kola ven. Večerem zněly romantické písně o lásce a zlomených srdcích.

Článek

Soutěž X- factor opustila Anna Ungrová, zpívala píseň Anety Langerové s názvem "Křídla motýlí", která diváky ale příliš nezaujala a tak spolu s kapelou All X předstoupila před porotu - Gabrielu Osvaldovou, Ondřeje Soukupa a Petra Jandu. Ti nakonec vyslovili verdikt. Z dvojice nominovaných na vypadnutí vypadla právě ona.

Petr Janda a Gabriela Osvaldová si přáli, aby Anna vypadla. Proti byl jenom Ondřej Soukup, řekl, že "Aničku nepustí", ale jeho samotný hlas samozřejmě nestačil, aby Anna postoupila v této soutěži dále. Noc zlomených srdcí se jí tak stala osudnou a bylo definitivně rozhodnuto, že ona X-factor nemá.

A tak soutěř tentokrát opustila právě Anna, děvče, které s sebou na vystopení nosilo plyšovou žirafu. A možná to bylo právě její srdce, které bylo tento večer zlomené.

Chtěla se rychle stát hvězdou

Porota definitivně rozhodla, že Anna X-factor nemá, že není natolik vyjímečnou pěveckou hvězdou televize nova, aby vyhrála tuto reality-show a stala se tak vítězkou. Hudbě se ale samozřejmě může věnovat dál.

Nic totiž nebrání tomu, aby se právě ona stala nakonec hvězdou. Jako zpěváci pop music vynikli i zpěváci s horším hlasem. Určitě se ale hvězdou nestane tak rychle.

Připravujeme pro vás recenzi tohoto pátého finálového večera a již brzy si ji budete moci přečíst na našich stránkách.

Reklama

Související témata:

Související články

Už jste slyšeli Tichou noc čínsky?

Nejen Tichou noc v čínštině nabídne první ročník Čínského festivalu, který chce navázat na tradiční vítání a hudební oslavy čínského Nového roku v Praze....

Novou bondovku nazpívá Amy Winehouseová

Britská soulová zpěvačka Amy Winehouseová nazpívá titulní písničku k novému filmu o agentovi 007 Jamesi Bondovi. Jistě k tomu přispěl i její nedávný úspěch...

Výběr článků

Načítám