Hlavní obsah

Taková normální rodinka – bude svatba?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová česká komedie Taková normální rodinka dává ve svém příběhu velký prostor nejmladší dvojici Zdeňkovi a Káče. Na rozdíl od původního příběhu, kde Káča váhala přivést ženicha do rodiny, která je poněkud praštěná, v novém filmu se Zdeněk do „Rodinky“ dostává po té, co se rozhodne zachovat čestně, a když zjistí, že je Káča po dvou měsících známosti těhotná, požádá ji o ruku.

Článek

Režisér Patrik Hartl obsadil do těchto úloh oblíbeného mladého herce Jiřího Mádla a Moniku Zoubkovou, hvězdu televizního seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Zdeněk je především hodnej kluk, který to myslí dobře,“ představuje svého hrdinu Jirka Mádl. „Myslí to až tak dobře, že to celé rodince přijde podezřelý. Zdeněk to nemá jednoduchý, oni do něj šijou, jak se jim zlíbí a on tím docela trpí.“

Taková normální rodinka, tedy především její ženská část – babička, maminka a sestra Pavla se rozhodne nového ženicha si pořádně prověřit. „V každém filmu se atmosféra na place utváří také podle toho, jaký film se točí,“ říká Jirka Mádl.

„A protože my jsme točili o rodině, která se má ráda, odpovídalo tomu jak složení hereckého ansámblu, tak nálada. Já měl výhodu, že jsem řadu lidí znal z předešlé práce – třeba Evu Holubovou, takže se mi díky tomu mezi ně i líp začleňovalo,“ vypráví Jirka Mádl a s úsměvem a nadsázkou dodává. „Bylo to fajn, strávili jsme dva měsíce na kafíčku v lese a občas jsme šli točit…“

Pro jeho filmovou partnerku Moniku Zoubkovou bylo natáčení náročné i vzhledem k tomu, že krátce před natáčením se jí narodila dcera. Paradoxem je, že její filmová postava je vlastně celou dobu v jiném stavu. „Připadala jsem si tak trochu dlouhodobě těhotná, ale myslím, že pro roli Káči bylo to čerstvé mateřství dobrá zkušenost a díky pochopení všech to šlo i skloubit s natáčením,“ říká herečka.

Reklama

Výběr článků

Načítám