Hlavní obsah

Pink Floyd zahrají s Rogerem Watersem leda pro charitu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární britská skupina Pink Floyd se vrátí na pódia v sestavě s Rogerem Watersem jedině v případě, že bude pozvaná, aby vystoupila na nějakém významném charitativním koncertu. Tvrdí to bubeník Nick Mason, jehož kniha o kapele vyšla v loňském roce i v češtině a patří k nejlépe zpracovaným biografiím, jaké kdy o Pink Floyd vyšly.

Článek

Svá slova dokladuje na reaktivaci kapely v roce 2005, kdy se po více než dvaceti letech dala dohromady právě s Watersem, aby podpořila akci Live8, neboť ta měla humanitární a podle Masona velmi záslužný charakter.

Pink Floyd jsou prý otevřeni jakékoli nabídce, Mason dokonce upřesnil, že kapela nějaký impuls k tomu, aby se na pódiu opět setkala v nejsilnější možné sestavě, sama hledá.

„Jsem přesvědčen, že znovu společně zahrajeme, protože teď už nemáme potíže s tím, že bychom se nenáviděli,“ dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson i Pink Floyd do Síně slávy

Legendární alba Thriller od amerického zpěváka Michaela Jacksona (na snímku) a The Wall od britské kapely Pink Floyd vstoupí do Grammy Hall Of Fame, hudební...

Výběr článků

Načítám