Hlavní obsah

Na Rock for People přijedou The Offspring i Kaiser Chiefs

Právo, Jaroslav Špulák

Americká punkrocková formace The Offspring bude vedle Britů Kaiser Chiefs druhou velkou hvězdou letošního 14. ročníku festivalu Rock for People. Podle Michala Thomese z pořádající Ameba Production se ve Festival Parku v Hradci Králové představí hned první den akce, ve čtvrtek 3. července. Kaiser Chiefs vystoupí o den později a festival pak skončí sobotním programem.

Článek

"The Offspring budou nejdražší kapelou, která v historii festivalu vystoupí," dodal Thomes. "V programu jsou také například britští Enter Shikari, kteří loni nedorazili, nebo zde populární Němci Donots."

Na festival zbrojí i české kapely. Tata Bojs by měli vystoupit v akustickém setu s korejským Ahn Triem, písničkáře Xaviera Baumaxu doprovodí šestnáctičlenný orchestr a multižánroví United Flavour si na svůj koncert pozvou muzikanty z Karibiku a jiných exotických oblastí.

"Hrát se bude na dvou velkých pódiích, dále ve stanu pro čtyři a půl tisíce diváků se dvěmi scénami, v hangáru a také v dalším stanu, který bude patřit hudebně-divadelní skupině Kašpárek v rohlíku a jejím hostům," dodal Thomes. Vstupenky na Rock for People se do konce dubna prodávají za 850 Kč. Od května budou o stovku dražší a na místě budou stát 1100 Kč.  

Reklama

Výběr článků

Načítám