Hlavní obsah

Kaplický a jeho odpůrci se utkají na ČT u Jílkové

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návrh nové budovy knihovny na pražské Letné od světoznámého architekta Jana Kaplického. Je to unikátní dílo, nebo odporná chobotnice či chrchel nad Prahou? Jde o estetický nadčasový návrh, nebo o peníze za pozemky? Příznivci i zarytí odpůrci se ve čtvrtek od 22 hodin setkají v přímém přenosu na ČT 1.

Článek

Postavili se k vítěznému návrhu politici čelem, nebo kličkují a dělají nám tím ve světě ostudu? Příznivci i zarytí odpůrci se dnes od 22 hodin setkají v přímém přenosu na ČT 1 v pořadu Máte slovo s Michaelou Jílkovou.

Kromě Kaplického si své řekne generální ředitel Národní galerie Milan Knížák, ředitel Národní knihovny Vlastimil Ježek, zástupci ministerstva kultury, úřadu pro hospodářskou soutěž, zastupitelstva Prahy i Brna a další.

Reklama

Související témata:

Související články

Chobotnice bude zlatavá, nikoliv zelená

I když informace o skutečné barvě nové budovy Národní knihovny od architekta Jana Kaplického byla známá již dříve, teprve teď autor ukázal návrh tak,...

Výběr článků

Načítám