Hlavní obsah

Ukázky z nového Indiana Jonese jsou na internetu

Novinky, Stanislav Dvořák

Další sousto pro kluky od devíti do devadesátidevíti let! Pokud se nemůžete dočkat květnové světové premiéry nového dílu Indiana Jonese s podtitulem The Kingdom of the Crystal Skull, podívejte se alespoň na akční sestřih z hotového filmu a na několik zákulisních záběrů z natáčení.

Článek

Ukázka je sice velmi krátká, ale jasně naznačuje, kudy se film bude ubírat. Povšimněte si zejména bleskového záběru na zlou černovlasou ženu v uniformě, která něco křičí a pak se snaží Indianu srazit autem ze skály. I když to tak nevypadá, je to Cate Blanchettová, hlavní "záporňačka" snímku.

Podle neoficiálních informací amerických filmových serverů bude mít Indyho soupeřka v podání Blanchettové "něco společného s Rusy." Když k tomu připočteme houpání se na lanech a střílečky, je jasné, že se vracíme do starých dobrých osmdesátých let, kdy byli Rusové ti zlí, Američané ti hodní, a Indiana Jones skákal na laně a všechny přepral.

Blanchettová prý v dětství milovala scénu, kdy "Indy" před spaním líbá Karen Allenovou. "Říkala jsem si, že až vyrostu, chtěla bych se vdát za muže jako je on, i kdyby měl usnout, poté co ho políbím," řekla nedávno serveru MTV.

Harrison Ford sice značně zestárl, ale jeho slova, že ve filmu bude stejně akční jako dříve, ukázka poměrně přesvědčivě potvrzuje. Za projektem čtvrtého Indyho stojí známá jména: George Lucas a Steven Spielberg, scénář napsal autor Jurského parku David Koepp.

Reklama

Výběr článků

Načítám