Hlavní obsah

Hledáme největší herecké dřevo v Hollywoodu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou slavní, bohatí... a neuvěřitelně špatní. V další z anket Novinek hledáme to největší herecké dřevo v celém Hollywoodu. Po sedm dnů můžete posílat své čtenářské nominace na adresu uvedenou v článku. Hlasování začne za týden v pátek 4. dubna.

Foto: Profimedia, Profimedia.cz

Oni si chtějí dělat srandu z Chucka Norrise? To snad ne!

Článek

Mimo kategorie dobří herci a špatní herci existuje ještě jedna zcela samostatná kategorie a ta se nazývá Chuck Norris. Málo platné, Norris je kultovní postava, Übermensch první kategorie a nejlepší nechtěný komik historie.

Steven Seagal je ekolog a myslitel, i když to tak na tomto snímku nevypadá.foto: Warner

Na paty mu ovšem šlape urostlý elegentní bitkař s culíkem Steven Seagal. Ne každý se umí tak hezky prát, i když takový Dolph Lundgren a Jean-Claude Van Damme také nejsou žádná ořezávátka.

Jean Claude van Damme: Tak kdo tady chce dostat po čuni?foto: Profimedia/Profimedia

Oba ale strčí do kapsy legendární hollywoodský hřebec Sylvester Stallone, který se nám nedávno znovu předvedl jako Rambo (počtvrté, popáté, pošesté? Kdo si to má pořád pamatovat...).

Věděli jste, že Guvernátor má rád srnky? foto: Metro Goldwyn Mayer

Můžete namítnout, že Arnold Schwarzenegger není člověk, ale robot, přesto ho však zařazujeme do nominací, guvernátor nemůže v anketě chybět už kvůli svým několika citlivým rolím (Miluju tě tati! Já tebe taky!). Pamatujete, jak pohladil tu srnku v Commandu? Hotový Svatý František ze Štýrského Hradce.

David Hasselhof si umí užívat.

Další pecka: David Hasselhoff. Chlápka, který umí mluvit se svým autem a běhat po pláži zpomaleně, nelze vynechat. Přihoďme ještě Adama Sandlera a Bena Afflecka. Mimochodem, slyšeli jste někdy o jistém Zaku Efronovi? Ne? Nic si z toho nedělejte, my donedávna také ne. Sežeňte si nějakou holčičku pod třináct let a ta vám udělá o Zakovi takovou přednášku, že nebudete vědět, čí jste.

A co dámy?

Madonna v slušivé podprsence od Jeana-Paula Gaultierafoto: http://images.google.com

V čele zástupkyň něžného pohlaví nemůže chybět vrcholová umělkyně Madonna, která hraje stejně dobře, jako zpívá. Ruku v ruce s ní může kráčet milionářka Paris Hilton.

Proslulý snímek Paris Hilton s psíkemfoto: http://www.rp-online.de/

Nesmíme zapomenout na věrohodnou romantičku Jennifer Lopez a přední americké intelektuálky Pamelu Anderson a Lindsay Lohan. Konkurovat by jim mohly i Jessica Alba, Brooke Shields Sharon Stone nebo Tea Leoni.

Sharon Stone v Karlových Varechfoto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Na závěr tu máme ještě jednu úspěšnou dvojici velice talentovaných mladých hereček, jejichž přirozenost a sympatická uměřenost ve výrazu se stala pověstnou. Miláčkové filmové kritiky: Mary-Kate & Ashley Olsenovy.

Nominovaní na titul největšího hereckého dřeva Hollywoodu nemusejí být rodilí Američané, stačí když účinkují v hollywoodských filmech. Nominace posílejte na adresu: dvorak-ankety@seznam.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám