Hlavní obsah

Sledovanosti o Velikonocích vévodil film Jak se krotí krokodýli

Novinky, sad

Český film Jak se krotí krokodýli, někdy označovaný jako komedie, si v sobotu prožil televizní premiéru a jako téměř každý domácí film, který běží v televizi poprvé, nalákal nejvíce diváků ze všech nezpravodajských pořadů (2,2 miliónu).

Článek

V pátek byly, pokud jde o sledovanost, síly České televize a Novy vyrovnané. Archívní Nemocnice na kraji města sice na veřejnoprávním kanále ČT1 upadá (0,7 miliónu diváíků), ale hned po ní se sledovanost zvedla - 13. komnata měla cca 1,3 miliónu diváků a Uvolněte se, prosím téměř 1,4.

Kameňák 3 na Nově dosáhl také téměř 1,4 miliónu, ale poté sledovanost Novy výrazně klesla (Agent z Hong-Kongu 0,7 miliónu). Prima do pátečního souboje výrazněji nezasáhla.

V sobotu se od osmi hodin příliš nechytla estráda České televize Souboj hitů (necelých 0,6 miliónu), ale největším propadákem večera se stal film Panic je nanic na Primě, který sledovalo jen 0,4 miliónu lidí. I tak slabý snímek jako Jak se krotí krokodýli měl bez konkurence volnou cestu k vítězství.

V neděli kraloval na ČT1 premiérový Brainstorm (1,1 miliónu) a na Nově se vysílal první z finálových večerů X Factoru. Sledovanost pořadu se díky posunu k finále o něco zvedla na 1,66 miliónu. Prima se opět nedostala nad milión (Ber nebo neber mělo 0,7 miliónu).

Velikonoční pondělí k televizi příliš nelákalo. Charitativní Kuře na ČT si vybralo pouze 0,6 miliónu lidí, animovaný Madagaskar na Nově necelých 1,4 a Ulici 1,5 miliónu. Ošklivka Katka na Primě si jen tak tak vybojovala rovný milión diváků.

Víkendová sledovanost
Pátek
Sobota
Neděle
Pondělí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám