Hlavní obsah

Remixovaná Darinka? Celkem poslouchatelná

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Album remixů D-2 vypustila do světa slovenská zpěvačka Darina Rolincová, od jisté doby vystupující jako Dara Rolins. Kupodivu nejde o zcela nestravitelnou záležitost, nadstandardně velké množství tracků a žánrová pestrost umožní každému vybrat si alespoň pár příjemných míst k poslechu.

Článek

Deska samozřejmě potěší především discofily a technaře, ale i ty, kteří nevidí smysl života v konzumaci extáze a poskakování v blikajících světlech, občas nastraží uši při pasážích, kde se klube něco složitějšího.

Převážná část remixů dupe v rytmu veselejšího funky house, zbytek je současné hip-hopoidní R'n'B. Na albu se podílela řada českých i zahraničních DJ´s (MJ Cole, DJ Wich, PSH, Orion, Veneer, Big fish feat Nironic, DJ Traffic a další), přičemž zahraniční remixy znějí přece jen o něco lépe.

Túžim od PSH má sice legrační text, ale rytmus je těžkopádný a syntezátory v pozadí přinášejí spíše zmatek než jakýkoliv chytlavý nápad. Jaký rozdíl pak zažijeme, když přetočíme na dvanáctý track, kterým je svižná a světově znějící pecka Slowly (MJ Cole).

Reklama

Výběr článků

Načítám