Hlavní obsah

Sněženky a machři bojují s počasím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříznivé počasí posledních týdnů donutilo filmový štáb, který v Peci pod Sněžkou natáčí pokračování komedie Sněženky a machři, prodloužit si pobyt v tomto horském středisku o minimálně další týden. Původně plánovali filmaři všechny scény v horském středisku natočit do 11. března.

Foto: Vladislav Prouza, Právo

V pokračování úspěšné komedie se znovu objeví i Michal Suchánek.

Článek

„V sobotu jsme natáčeli celý den scény za jasného slunečného počasí, v neděli jsme měli pokračovat, ale v deštivém a zamračeném počasí jsme museli začít natáčet jiné scény a s dotočením budeme čekat na lepší počasí,“ řekla mluvčí filmu Dana Voláková.

Filmaře v minulých týdnech v práci omezovala také vichřice Emma, bojovali se silnými mrazy a několik dnů nemohli natáčet kvůli mlze a dešti.

Kvůli nepříznivému počasí musel štáb koncem února odložit o několik dní také natáčení s olympijskou vítězkou v lyžování Kateřinou Neumannovou, která se v snímku objeví v roli vedoucí lyžařské školy. „Všichni už si přejeme, aby se počasí konečně umoudřilo,“ řekla Voláková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám