Hlavní obsah

Keith Richards přirovnal Winehousovou k Rolling Stones v 70. letech

Novinky, Stanislav Dvořák

Amy Winehousová je nejoblíbenější zpěvačkou Keitha Richardse z Rolling Stones a její životní styl mu dělá velké starosti. Musí už dostat rozum a přestat s drogami, míní zkušený narkoman Richards. Její problémy mu prý připomínají Rolling Stones v 70. letech.

Článek

Z nových zpěvaček se prý Richardsovi líbí jen Winehousová. "Je tu jenom jedna, ta holka Amy," uvedl kytarista na serveru NME, "...samozřejmě, nebude tu dlouho, pokud se rychle nedá do pořádku. Amy musí dostat rozum."

"Nejsem žádnej kazatel, ale už jsem to zažil a musíte to překonat," dodal člen Rolling Stones, o jehož spotřebě drog se vyprávějí legendy.

V rozhovoru pro Mail On Sunday přirovnal divokou jízdu Amy Winehousové k chování "Stounů" v 70. letech. "Úplně to ovládlo naše životy... Musíte pak trávit veškerý čas řešením problémů s policií. Stejná věc se stala Amy Winehousové," konstatoval.

Soulová zpěvačka, která se definitivně proslavila svou druhou deskou Back To Black, je obecně považována za největší britskou hvězdu současnosti, její chování ale dělá vrásky jak fanouškům, tak vydavatelství Universal. Její drogové excesy a nevyrovnaná povaha měly za následek celou řadu zrušených koncertů včetně celého turné po Americe minulý rok.

Reklama

Výběr článků

Načítám