Hlavní obsah

Céline Dion poprvé v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Kanadská popová zpěvačka Céline Dion, která se proslavila hlavně písní z filmu Titanic My Heart Will Go On, přijede poprvé ve své kariéře do ČR. Vystoupí 26. června v pražské O2 Aréně (bývalá Sazka Aréna).

Článek

Do Prahy dorazí Céline Dion v rámci světového turné k novému albu Taking Chances. Vydala ho v listopadu 2007 a turné, v jehož průběhu navštíví více než stovku měst ve více než pětadvaceti zemích pěti kontinentů, zahájila v únoru 2008 koncertem pro Dětský fond Nelsona Mandely v Johannesburgu.

Po několilkaletém angažmá v Las Vegas vydala zpěvačka album, které mnohé překvapilo posunem od stylu, v němž se léta pohybovala. Bylo to zřejmě dáno i tím, že na něm pracovalo několik rozdílných popových, rockových i hip-hopových producentů.

Céline Dion patří ke komerčně nejúspěšnějším popovým hvězdám světa. Prodala přes 180 miliónů alb a získala řadu ocenění, včetně Grammy, Oscarů, Zlatých glóbů, World Music, Juno a Felix Awards.

"Na přípravě show, 'vizuálního svátku barev, módy, tance a překvapení', se podílel Jamie King, známý ze spolupráce s Madonnou (Confessions World Tour), Christinou Aguilerou (Back to Basics World Tour) nebo Ricky Martinem (Livin´ La Vida Loca World Tour)," uvedl mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund.

Vstupenky na koncert v pražské O2 areně budou od 13. března 2008 v prodeji na terminálech Sazky, od 14. března 2008 bude jejich rezervace možná rovněž prostřednictvím internetových stránek www.sazkaticket.cz.

Vstupenky se budou prodávat za 990, 1 500 a 1 800 Kč, kategorie Gold stojí 2 000 Kč, kategorie Platinum 3 000 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám