Hlavní obsah

Dan Snaith s projektem Caribou vystoupí poprvé v Česku

Novinky, olk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V pondělí večer poprvé v České republice vystoupí Dna Snaith se svým mírně psychedelickým projektem Caribou. V klubu Lucerna Music Bar představí od 20 hodin především svou novou desku plnou emocionální experimentální elektroniky s názvem Andorra.

Článek

Celým jménem Daniel Victor Snaith je třicetiletý kanadský multiinstrumentalista a hudebník, který na pódiu začínal v roce 2000 pod přezdívkou Manitoba s kterou vydal několik studiových alb a singlů. Od roku 2004 začal už vystupovat a vydávat desky s partou hudebníků pod názvem Caribou.

Jejich vystoupení bylo také zachyceno v živém složení dvou bubeníků, kytar, kláves a vokálů v doprovodu skupinou animátorů Delicious 9 na albu z roku 2005, kdy absolvovali 140 koncertů po celém světě i jako předskokani Super Fury Animals..

Jejich hudba by se těžce dala popsat jako psychedelický multiinstrumentalistický na elektronice založený šum se silně emotivní popovou vokální složkou, která přivádí skladby do jisté pohodové snivé atmosféry.

Jejich nová deska obsahující devět singlů s názvem Andorra je velkým odkazem k šedesátým a sedmdesátým létům. V současné době na koncertním turné vystupují Caribou v kvartetu ve složení bubeník, baskytarista a zpěvák, kytarista a vokalista Dan Snaith v obložení bicích, kytary a kláves.

Vychutnejte se si výborné skladby z nové desky jako Melody Day nebo After Hours naživo v pondělí večer v klubu Lucerna Music Bar od 20 hodin.

Ukázky nové desky Caribou si poslechněte zde: www.myspace.com/cariboumanitoba

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám