Hlavní obsah

Ve sledovanosti vítězí 13. komnata a Kraus

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V žebříčku televizní sledovanosti nastal v pátek kuriózní úkaz - dva pořady měly podle údajů ATO Mediaresearch naprosto stejný výsledek 1,481 miliónů diváků. Vítězem je tedy současně 13. komnata i Uvolněte se, prosím. Oba páteční televizní hity na ČT se staly současně i nejsledovanějšími nezpravodajskými pořady celého víkendu.

Článek

V pátek měla na ČT1 pozoruhodný počet diváků také archívní Nemocnice na kraji města (1,26 miliónu), zatímco na Nově se nejlépe vedlo Flynnu Carsenovi a Honbě za Kopím osudu (1,36 miliónu) a Ulici (1,27 miliónu). Nezpravodajské večerní pořady Primy zůstaly pod hranicí půl miliónu.

Po pátečním úspěchu se v sobotu večerní pořady ČT naopak nedostaly ani na milión diváků (Znamení 0,6 miliónu, Souboj hitů 0,9 miliónu). Nova přilákala s Anakondou 1,34 miliónu lidí, Prima s filmem Co ta holka chce - 1 milión.

V neděli dominovala Nova s X Factorem a Střepinami, jejichž sledovanost byla jako obvykle přes 1,4 miliónu. Česká televize uspěla s druhým dílem filmu Vlna, který sledovalo 1,25 miliónu lidí. Ber nebo neber na Primě zvolilo 0,87 miliónu diváků.

Víkendová sledovanost Neděle Sobota Pátek

Reklama

Výběr článků

Načítám