Hlavní obsah

Čejková a Zuna budou od 4. února uvádět zprávy na Primě

Právo, Novinky, jp,sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Diváky oblíbená moderátorská dvojice Pavel Zuna a Mirka Čejková se vrací na obrazovku tentokrát televize Prima. V pondělí 4. února od 19.30 hodin představí novou podobu Zpráv TV Prima, které půjdou v přímém souboji o diváky proti Televizním novinám Novy.

Článek

"S Čejkovou jsme se dohodli na uzavření smlouvy. Věřím, že právě tato dvojice bude vynikajícím odrazovým můstkem pro Zprávy od 19.30 hodin,“ sdělil Právu výkonný ředitel Primy Petr Chajda. Zprávy TV Prima divákům nabídnou nejen nové studio, ale i novou znělkou a grafiku.

"Čtvrtý únorový den je velmi symbolické datum. Bude to přesně devět let, kdy jsme s Mirkou poprvé společně uváděli zprávy. Pro oba to přitom byla premiéra v moderování ve dvojici,“ připomněl šéfredaktor zpravodajství Primy Pavel Zuna.

Reklama

Související témata:

Související články

Milionáře na Primě bude moderovat Šmucler

Soutěž Milionář, kterou brzy začne vysílat televize Prima, bude moderovat Roman Šmucler, informoval v úterý tiskový mluvčí Primy Ladislav Pavlík. Plány...

Televize Prima bude mít nového šéfa

Novým generálním ředitelem TV Prima bude od března devětatřicetiletý Marek Singer. Ve vedení druhé největší komerční televize v Česku nahrazuje Aleksandrase...

Výběr článků

Načítám