Hlavní obsah

Vydavatel chce zachránit zpěvačku, která propadla drogám

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téměř všechny světové hudební servery ve středu informovali o nejnovějším karambolu velice talentované mladé zpěvačky Amy Winehousové, která je britskou hvězdou roku a má několik nominací na Grammy. Na veřejnost se dostalo video, kde podle nich kouří crack poté, co si vzala šest tablet valia. Vydavatelské firma Universal vydala prohlášení, že jí chce pomoci s jejími drogovými problémy.

Článek

Podle BBC soulová hvězda na záznamu zjevně kouří dýmku na crack a britská policie už oznámila, že bude video zkoumat. Pokud zpěvačka neskončí v léčebně, může se dostat do vězení. Její vystoupení se zatím neruší, ale Winehousová je pověstná tím, že se často hroutí a odvolá celá turné.

Její nahrávací společnost Universal je prý z aféry "hluboce zklamána a rozrušena". V tiskovém prohlášení dále stojí, že "dělají vše co můžou, aby Amy podpořili v boji s jejími problémy."

Její nahrávací společnost Universal je prý z aféry "hluboce zklamána a rozrušena". V tiskovém prohlášení dále stojí, že "dělají vše co můžou, aby Amy podpořili v boji s jejími problémy."

Winehousová by v této chvíli měla pracovat na novém studiovém albu, ale podle britského tisku je zřejmě závislá na drogách i na alkoholu.

Inkriminované záběry prý pocházejí z jejího domu v Londýně a byly natočeny v pátek. Podle serveru The Sun, který video zveřejnil, Winehousová s otcem navštěvuje léčebnu v severozápadním Londýně.

Zpěvačka byla letos nominovaná na rekordních šest cen Grammy a má živě vystupovat 10. února na ceremoniálu v Los Angeles. Jestli se tam skutečně dostaví, nikdo neví. Obavy jsou na místě, protože např. minulý rok kolovala po internetu nahrávka z jednoho televizního pořadu, kam přišla zjevně opilá a nebyla schopná pořádně zpívat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám