Hlavní obsah

Klaus proti Jílkové v televizi

Právo, Novinky, jp, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Václav Klaus a Michaela Jílková budou ve čtvrtek večer na dálku soupeřit o přízeň televizních diváků. V pořadu Novy Speciál Televizních novin nazvaném Pět let s Klausem Markéta Fialová a Petr Mrzena naživo s Klausem pohovoří o tom, co jako prezident učinil. Ve stejnou dobu v České televizi Michaela Jílková nabídne téma zkažených potravin.

Článek

V diskusi pod názvem Máte slovo se bude hovořit o klamání spotřebitelů. Přijdou zástupci potravinářské komory, svazu obchodu a cestovního ruchu, zemědělské a potravinářské inspekce, veterinární správy i spotřebitelského sdružení.

Pořad Máte slovo, v němž chce moderátorka Michaela Jílková řešit problémy obyčejných občanů, se poprvé vysílal minulý týden a získal zhruba jeden milión diváků, což přibližně odpovídá sledovanosti první show Zuzany Bubílkové Co týden vzal.

Ani jeden z pořadů nezpůsobil převrat ve sledovanosti, ale nedá se říci, že by šlo o naprosté propadáky. Pozice Bubílkové je horší, protože pořad se vysílá v nejprestižnějším čase od 20:00, a přesto má stejný výsledek jako Máte slovo, které začíná před desátou v noci.

Anketa

Kdo bude mít větší sledovanost?
Klaus
38,9 %
Jílková
60,1 %
Oba stejně
1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 306 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám