Hlavní obsah

První video z připravovaného Star Treku odhalilo novou Enterprise

Novinky, Stanislav Dvořák

Na internetu se objevilo první video z nového celovečerního Star Treku, který přijde do kin letos na Vánoce. Jak upozornily zahraniční filmové servery, krátký klip odhalil i zcela novou kosmickou loď Enterprise.

Článek

Na stránkách horečně očekávaného Star Treku zatím kromě videa s novou lodí není mnoho informací a tvůrci to omlouvají nápisem, že se na nich ještě pracuje. Již dříve ale studio Paramount oznámilo, že film natáčí režisér J. J. Abrams, který pracoval např. na Armaggedonu, Mission Impossible III a seriálu Lost (Ztraceni). Ten řekl, že by chtěl udělat film pro celoživotní fandy i pro nezasvěcené.

V roli kapitána Kirka se objeví nová tvář, sedmadvacetiletý herec Chris Pine, který má zatím za sebou spíše slabší romantické filmy typu Deník princezny 2: Královské povinnosti a Blind Dating.

Děj se má točit okolo mládí Jamese T. Kirka a pana Spocka, včetně jejich setkání na akademii a prvních dobrodružství ve vesmíru. Pro role jejich spolužáků na akademii potřebují filmaři mnoho komparsistů a koncem loňského roku proto vyhlásili neobvyklý konkurs pro lidi, kteří vypadají "divně".

Studio mělo zvláště zájem o herce s neobvykle dlouhými krky, či extrémně malými a velkými hlavami, nosy a čely nebo s širokýma očima a velkýma ušima. A to nejlepší na konec - herci museli být ochotni nechat si vyholit obočí "po vulkánsku".

Reklama

Výběr článků

Načítám