Hlavní obsah

Sledovanost stále vede Záhada bermudského trojúhelníku

Novinky, Stanislav Dvořák

Stejně jako minulý týden zvítězila ve víkendové statistice nejsledovanějších nezpravodajských pořadů třídílná americká sci-fi Záhada bermudského trojúhelníku na Nově. Těsně za ním skončila česká komedie Slunce, seno, erotika.

Článek

Komedii Slunce, seno, erotika sledovalo 1,76 miliónu lidí, cca o stodvacet tisíc méně než vítězný film Záhada bermudského trojúhelníku. Na Nově se kromě nich tradičně prosadily pořady Občanské judo a Ulice (okolo 1,3 miliónu diváků) a Střepiny (1,6 miliónu). Americký snímek Buď v klidu s Johnem travoltou a Umou Thurmanovou přilákal asi 1,2 miliónu lidí, Koření něco přes milión.

Česká televize tentokrát bodovala s talk-show Uvolněte se, prosím, která stoupla z minulých 1,1 miliónu na téměř 1,5 miliónu. Trapasy sledovalo asi 1,3 miliónu lidí, Opravdovou lásku 1,2 miliónu, a v hodnotách kolem 1 miliónu se usadily pořady 168 hodin a Přísahám a slibuji.

Nejsledovanějším nezpravodajským pořadem Primy bylo tento víkend Ber nebo neber s 0,8 miliónu diváků. Přes miliónovou hranici se nedostaly ani večerní zprávy. Americké drama Apollo 13 nalákalo cca půl miliónu lidí a Ve svatební den 0,7 miliónu.

Reklama

Výběr článků

Načítám